Nina Mya: Just Another Lonely Soul

22.07.2023

klo 20:15

Saaristokeskus Korpoström

Nina Mya on palkittu suomalainen jazzlaulaja, säveltäjä ja laulunopettaja sekä Korpo Sea Jazzin 2023 taiteellinen johtaja. Tummaääninen, teknisesti taiturimainen laulaja ja vahva tulkitsija on ehtinyt urallaan esiintyä kansainvälisten ja myös kotimaisten nimien kanssa. Mainittakoon Frank McComb, Tim Hagans, Jukkis Uotila ja UMO Helsinki Jazz Orchestra. Vuonna 2012 Nina palkittiin, vain 23 vuoden ikäisenä, Pori Jazzin Vuoden Taiteilija -tittelillä. Tänä vuonna Nina julkaisee Searching My Soul albumin yhdessä UMO:n kanssa.


Korpo Sea Jazz lauantain pääkonsertissa kuullaan kesällä 2021 julkaistun soul- ja soul jazz -henkisen albumin Just Another Lonely Soul sävellyksiä, mutta myös sielukkaan yhtyeen muutakin ohjelmistoa ja upouusia sävellyksiä. Konsertissa yhdistyvät blueshenkiset tummasävyiset tekstit rakkaudesta ja yksinäisyydestä vahvaan grooveen, improvisaatioon ja keskinäiseen hauskanpitoon – jazzia parhaimmillaan! Sävellykset ovat hakeneet vaikutteita muun muassa 70-luvun soulista, souljazzista ja funkista. Keskiössä ovat kuitenkin vahvat melodiat ja
koskettavat tekstit.

Nina Mya – laulu
Kalevi Louhivuori – trumpetti
Joonatan Rautio – saksofoni, poikkihuilu
Henri Mäntylä – rhodes
Varre Vartiainen – kitara
Jori Huhtala – basso
Jussi Lehtonen – rummut

Korpoströmissä järjestettävässä konsertissa esiintyy kaksi yhtyettä; samalla lipulla myös Varre Vartiainen Almost Standards Acoustic Live alkaen klo 19.00 . Konserttien jälkeen on tarjolla buffet-illallinen ennakkoon varanneille hintaan 23€. Osta liput täältä!