Liput

Saapuminen

Korppooseen sekä konsertteihin Nauvossa, Houtskarissa ja Aspön saareen pääsee eri matkustustavoilla. Polkupyörä on myös tunnelmallinen tapa matkustaa keikkapaikalta toiseen!

Valitettavasti suurin osa konserttipaikoistamme ovat esteellisiä. Lauantain 27.7. Korpoströmin konsertit ovat esteettömiä. Esteettömyydestä ole yhteydessä Bosse Mellbergiin, mellbergbosse@gmail.com .

Bussi

Saaristobussi kulkee Turusta Paraisten ja Nauvon kautta Korppooseen. Lue lisää Saaristobussin aikataulusta!

Tänä vuonna järjestetään myös edestakainen bussikuljetus Turusta Korppooseen perjantaina 26.7. Lisää tietoa jazzbussista löydät alempaa.

Lautat

Paraisten ja Nauvon väliä kulkee lauttoja, joiden matka-aika on noin 12 minuuttia. Nauvon ja Korppoon väli kestää noin 5 minuuttia.

Autolla matkustaessa voi lähteä siitä, että lautat kulkevat 15 minuutin välein ja mukaan mahtuu. Yöllä lautat kulkevat tunnin välein. Katso tarkemmin aikataulusta.

Houtskari 26.7.

Houtskarin konserttiin pääsee linja-autolla, mutta takasin Korppoon bussi ei kulje samana päivänä konsertin jälkeen. Auto Houtskarin konserttiin on välttämätön.

Aspö 27.7.

Venekuljetuksen konserttiin Aspön saareen voi tilata Tiketin kautta. Chartervene lähtee Korpoströmistä ja palaa sinne konsertin jälkeen. Meno-paluu matka Aspön saareen kestää noin 6 tuntia. Yksityisellä veneellä pääsee lähelle jokaista konserttipaikkaa.

Majoitus

Korppoosta löytyy majoitusmahdollisuuksia leirintäalueista hotelleihin! Majoituspaikkaa voit etsiä esimerkiksi näistä kohteista:

Bussikuljetus perjantaina 26.7. Turku – Korppoo – Turku

Kolme konserttia ja bussimatka 108 €
Ilmoittautumiset 10.7. mennessä osoitteeseen mellbergbosse@gmail.com

Aikataulu
13.00 Lähtö Turusta, Linnankatu 16 (Turun Kansallinen kirjakauppa)
14.30 Bussi Korppoossa
Lounas Ravintola Buffalossa (ei sisälly hintaan).
17.00 Korppoon kirkko: Riikka Keränen Group
19.00 Korpo Gård: Maja Mannila trio feat. Mikko Antila
21.30. Metsäkonsertti Paljasjalkapolulla: Anssi Tirkkonen & Severi Sorjonen: Metsän Syke
23.10 Lähtö Korppoosta
01.00 Perillä Turussa, Linnankatu 16

Bussi kyyditsee Korppoossa, mutta huomioithan lyhyet kävelymatkat konserttipaikkojen välillä (esimerkiksi metsäkonserttiin on noin 300 metrin kävelymatka luontopolulla). Valitettavasti konserttipaikat eivät ole esteettömiä.

Ilmoittaudu matkalle laittamalla sähköpostia osoitteeseen mellbergbosse@gmail.com 10.7.2024 mennessä. Kerrothan sähköpostissa osallistujien määrän ja puhelinnumerosi. Vahvistamme ilmoittautumiset ja välitämme matkaa koskevat tiedot sähköpostitse. Mikäli ilmoittautuneita liian vähän, matka joudutaan perumaan. Ilmoitamme matkan toteutumisesta viimeistään 14.7 mennessä.

Liity nyt Korppoon jazz ry:n jäseneksi!

Korppoon jazz ry järjestää vuosittain festivaalit Korpo Sea Jazz ja Sibelius Korppoossa.

Mielestämme on luonnollista, että jäsenistömme koostuu Paraisten kaupungin asukkaista, osa-aika-asukkaista, venekansasta ja jazzdiggareista läheltä ja kaukaa.

Sinä et tarvitse meitä mutta me tarvitsemme sinua! Toivotamme sinut mukaan jäseneksi!

Jäsenedut:
Konserttilippujen etuosto-oikeus ennen ohjelmisto julkaisua

Lisätietoa yhdistyksestä näillä sivuilla sekä Facebookissa.

Jäsenmaksun 15 euroa voi suorittaa seuraavasti:

Vastaanottaja: Korppoon Jazz
Tili: FI56 4055 0012 0013 56
Ilmoita viestikentässä nimesi ja sähköpostiosoitteesi

Tilaa Archipelago Sea Jazz uutiskirje ja kuulet ensimmäisten joukossa festivaaliemme artisteista ja tapahtumista, lippueduista ja muista kulttuuritempauksistamme.