Biljetter

Hur till konserterna

Till Korpo och till konserterna i Nagu, Houtskär och Aspö kan man resa på olika sätt. En cykel är också ett stämningsfullt sätt att resa från en konsertplats till en annan!

Buss

Det går skärgårdsbuss från Åbo som kör via Pargas och Nagu till Korpo. Ett bekvämt sätt att resa. Bussens tidtabell är gjord så att bussen kör direkt ombord och så lägger färjorna av. I år ordnar vi för första gången en busstur från Åbo till Korpo Sea Jazz. Resan den 21.7. innefattar fredagens tre konserter och bussresan Åbo-Korpo tur-retur. I Korpo tar bussen resenärerna till konserterna, men man får också gå korta sträckor. Du hittar mer information om jazzbussen nedan.

Färjan

Reser man med bil kan man utgå från att färjorna går med ca 15 minuters intervall och man ryms alltid med. Mellan Pargas och Nagu går det färjor med en restid på ca 12 minuter. Färjan mellan Nagu och Korpo tar ca 5 minuter. På natten går färjorna med en timmes mellanrum. Se närmare information i tidtabellen.

Till Houskär 21.7.

Till konserten i Houtskär kan man ta sig med buss men bussen går inte tillbaka mera samma dag så här gäller bil.

Till Aspö 22.7.

Båttransport konserten i Aspö kan man boka biljett via Tiketti. Charterbåten gör från Korpoström och kommer tillbaka dit efter konserten. Tur-retur tar resa till Aspö ca 6 timmar. Med privat båt kommer man nära alla konsertplatser.

Boende

Det finns campingmöjligheter, hotell, stugor och bed & breakfast i Korpo. Du kan söka boende på till exempel dessa destinationer:

Bussresa fredag 21.7 Åbo – Korpo – Åbo

Tidplan
13.00 Start från Åbo. Slottsgatan 16. (Turun Kansallinen kirjakauppa).
14.30 Bussen i Korpo. Lunch på restaurang Buffalo. Ingår inte i priset.
17.00 Korpo kyrka: Nina MyaMy Gospel Heart.
19.00 Korpo Gård: Jussi Fredriksson TrioArchipelago Sea Tales.
21.30 Konststigen, Barfotastigen: Dunkel & Rautio
23.10 Bussen avgår till Åbo.
01.00 Bussen i Åbo vid Slottsgatan 16.

Anmälningar per e-post till mellbergbosse@gmail.com. Uppge också telefonnummer. Vi svarar på din anmälning med ett mail med fullständiga uppgifter om resan. Om totalmängden bokningar den 10.7 är under 25 personer, avbokas resan. Den 11.7. sänder vi ett mail till alla som anmält sig för att ännu bekräfta om resan blir av.

Prenumerera på Archipelago Sea Jazz nyhetsbrevet och var bland de första som får höra om sommarens festivaler, artister, evenemang och biljettförmåner m.m.