Biljetter

Hur till konserterna

Till Korpo och till konserterna i Nagu, Houtskär och Aspö kan man resa på olika sätt. En cykel är också ett stämningsfullt sätt att resa från en konsertplats till en annan!

Tyvärr är de flesta av våra konsertplatser otillgängliga. Lördagens konserter den 27.7. i Korpoström är tillgängliga. För frågor om tillgänglighet, vänligen kontakta Bosse Mellberg, mellbergbosse@gmail.com .

Buss

Det går skärgårdsbuss från Åbo som kör via Pargas och Nagu till Korpo. Ett bekvämt sätt att resa. Bussens tidtabell är gjord så att bussen kör direkt ombord och så lägger färjorna av. I år ordnar vi för första gången en busstur från Åbo till Korpo Sea Jazz. Resan den 26.7. innefattar fredagens tre konserter och bussresan Åbo-Korpo tur-retur. I Korpo tar bussen resenärerna till konserterna, men man får också gå korta sträckor. Du hittar mer information om jazzbussen nedan.

Färjan

Reser man med bil kan man utgå från att färjorna går med ca 15 minuters intervall och man ryms alltid med. Mellan Pargas och Nagu går det färjor med en restid på ca 12 minuter. Färjan mellan Nagu och Korpo tar ca 5 minuter. På natten går färjorna med en timmes mellanrum. Se närmare information i tidtabellen.

Till Houskär 26.7.

Till konserten i Houtskär kan man ta sig med buss men bussen går inte tillbaka mera samma dag så här gäller bil.

Till Aspö 27.7.

Båttransport konserten i Aspö kan man boka biljett via Tiketti. Charterbåten gör från Korpoström och kommer tillbaka dit efter konserten. Tur-retur tar resa till Aspö ca 6 timmar. Med privat båt kommer man nära alla konsertplatser.

Boende

Det finns campingmöjligheter, hotell, stugor och bed & breakfast i Korpo. Du kan söka boende på till exempel dessa destinationer:

Bussresa fredag 26.7 Åbo – Korpo – Åbo

Åbo-Korpo-Åbo fredagen 26.7.2024
Tre konserter och bussresan, 108 euro.
Anmälning: mellbergbosse@gmail.com

Tidplan
13.00 Start från Åbo. Slottsgatan 16. (Turun Kansallinen kirjakauppa).
14.30 Bussen i Korpo. Lunch på restaurang Buffalo. Ingår inte i priset.
17.00 Korpo kyrka: Riikka Keränen Group
19.00 Korpo Gård: Maja Mannila Trio feat. Mikko Antila
21.30 Konststigen, Barfotastigen: Anssi Tirkkonen & Severi Sorjonen: Skogens puls
23.10 Bussen avgår till Åbo.
01.00 Bussen i Åbo vid Slottsgatan 16.

Bussen transporterar i Korpo, men observera de korta promenadsträckorna mellan konsertplatserna (till exempel cirka 300 meters promenad till skogskonserten längs naturstigen). Evenemanget är tyvärr inte tillgängligt.

Anmälningar per e-post till mellbergbosse@gmail.com. Uppge också telefonnummer. Vi svarar på din anmälning med ett mail med fullständiga uppgifter om resan. Om totalmängden bokningar den 10.7 är under 25 personer, avbokas resan. Den 14.7. sänder vi ett mail till alla som anmält sig för att ännu bekräfta om resan blir av.

Prenumerera på Archipelago Sea Jazz nyhetsbrevet och var bland de första som får höra om sommarens festivaler, artister, evenemang och biljettförmåner m.m.