Anssi Tirkkonen & Severi Sorjonen: Metsän Syke

26.07.2024

klo 21:30

Paljasjalkapolku, Retainen, Korppoo

28€

Korppoo Sea Jazz tarjoilee tänä kesänä jotain hyvin erityistä, kun nämä kaksi lyömäsoitinten mestaria laittavat rumpukapulat yhteen ja esittävät harvoin kuullun kahden rumpusetin duokonsertin, keskellä metsää! Luvassa on vastustamatonta groovea ja rytmin juhlaa!

Anssi Tirkkonen on yksi Suomen merkittävimmistä nuorista jazzrumpaleista. Tirkkosen työskentelyä on voinut kuulla jazzyhtyeissä, kuten Joonas Tuuri Quartet ja Max Zenger Globus, sekä tietokonepelien musiikkia esittävän Game Music Collectiven riveissä. Vuonna 2019 UMO Jazz Orchestran nuoreksi solistiksi valittu Tirkkonen on ollut mukana voittamassa EBU Euroradio Jazz Competition -pääpalkinnon vuonna 2018 sekä vuoden 2014 Young Nordic Jazz Comets -kilpailun. Hän on valmistunut jazzmusiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta.

Severi Sorjonen on myös yksi Suomen merkittävimmistä nuorista lyömäsoitintaiteilijoista. Tämä nuori rumpukomeetta on tullut tunnetuksi esimerkiksi Maja Mannila Trion, Peelan ja Iiro Rantala Flockin riveistä. Sorjonen opiskelee parhaillaan Sibelius-Akatemian jazzmusiikin aineryhmässä.

Anssi Tirkkonen, rummut
Severi Sorjonen, rummut

Huomioithan, että kulku Paljasjalkapolulle sisältää epätasaista maastoa ja valitettavasti konserttipaikka on täten esteellinen.