Me kestämme!

28.6.2020

Pieni koronaötökkä tuli ja kohta kaikki oli muuttunut. Seurasimme tilannetta pitkään, ja lopulta 23. toukokuuta teimme päätöksen vuoden 2020 Korpo Sea Jazz -festivaalin peruuttamisesta. Suunnitelmamme on toteuttaa vuoden 2020 ohjelma pienin muutoksin kesällä 2021. Toivomme näkevämme teidät kaikki silloin konserteissa!

Konsertti 24.7. 2020!

Tämä kesä ei kuitenkaan jää kokonaan ilman elävää musiikkia! Järjestämme perjantaina 24.7. konsertin Korppoossa, Retaisten kylässä olevan Paljasjalkapolun varrella. Tämän taidepolun suuren tilateoksen vieressä on jo joitain vuosia järjestetty Korpo Sea Jazzin metsäkonsertteja. Tältä vuodelta peruuntui myös Sibelius Korppoossa -festivaali, ja nyt järjestettävässä konsertissa kuullaankin sekä jazzia että klassista musiikkia.

Jazz & Classic -konsertin ohjelma

Klo 18.30 Antti – Kadi – Vege 360 Degrees  

Antti Lötjönen – basso, Kadi Vija – laulu, Verneri Pohjola – trumpetti

Klo 19.30 Piknik-tauko

Oma piknik-kori mukaan. Piknik-aterian voi myös ennakkotilata Back Pocket -ravintolasta +358 400 601 280.

Klo 20.00 One Cello & Two Violins

Helen Lindén-Pons – sello, Oliver Pons – viulu, Martin Granström – viulu

Klo 21.00 Verneri Pohjola Quartet

Verneri Pohjola – trumpetti, Tuomo Prättälä – koskettimet, Antti Lötjönen – basso, Mika Kallio – rummut

Taneli Pyysalo – valot

Liput 25 €, ennakkotilaukset sähköpostitse osoitteesta korpojazz@gmail.com. Liput maksetaan konserttipaikalla kello 17–18. Maksun voi suorittaa kortilla tai käteisellä.

Piknik-korin lisäksi kannattaa varautua istuinalustalla, vilteillä tai retkeilytuolilla ja hyttyssuojalla. Sateella tai sateen uhatessa konsertti siirretään Korppoon Kommunalgårdenille, jolloin vain ensimmäiset 100 lipun varannutta mahtuvat mukaan. Seuraa sääinfoa tapahtuman Facebook-sivulla.

Tervetuloa konserttiin!

Bosse Mellberg, puheenjohtaja, Korppoon Jazz ry