Vi håller ut!

28.6.2020

Ett litet coronakryp kom plötsligt och allt var ändrat. Vi höll ut länge men 23.5 beslöt vi att inhibera Korpo Sea Jazz 2020. Vår plan är att med några mindre ändringar förverkliga programmet för 2020 nästa sommar och vi hoppas se er alla då på våra konserter!

Konsert 24.7.2020!

Vi ordnar en konsert fredagen den 24 juli vid Barfotastigen i byn Retais i Korpo. Korpo Sea Jazz konserter har ordnats vid konststigen under ett antal år och i år blir det liten, gedignare konsert. Eftersom föreningen bakom Korpo Sea Jazz årligen också ordnar festivalen Sibelius i Korpo, som också inhiberats, kommer denna konsert att bestå av såväl jazz som klassisk musik.

Jazz & Classic programmet:

18.30 Antti – Kadi – Vege 360 Degrees

Antti Lötjönen – bas, Kadi Vija – sång, Verneri Pohjola – trumpet

19.30 Picnic

Ta med er picknick-korg eller förhandsbeställ er picknickbaguette hos Back Pocket +358 400 601 280.

20.00 One Cello & Two Violins

Helen Lindén-Pons – cello, Oliver Pons – violin, Martin Granström – violin

21.00 Verneri Pohjola Quartet

Verneri Pohjola – trumpet, Tuomo Prättälä – piano, Antti Lötjönen – bas, Mika Kallio – slagverk

Taneli Pyysalo – ljus

Biljetterna kostar 25 euro och bokas per e-post på adressen korpojazz@gmail.com. Betalningen sker vid konsertplatsen klockan 1718. Betalning med kort eller kontanter.

Förutom picknick-korg är det klokt att ta med sig sittunderlag, filt eller tältstol och skydd mot mygg. Vid regn eller viss risk för regn flyttas konserten till Kommunalgården dit bara de 100 första som bokat biljett ryms med. Följ med vår väderinfo på Facebook.

Välkommen på konsert!

Bosse Mellberg, ordförande, Korpo Jazz rf