Då kör vi! Biljetter till salu för 2022!

14.2.2022

Efter två konstiga år vågar man nu hoppas på att livet normaliseras. Tror inte på att corona pandemin skulle försvinna, men utgår från att den inte mera ställer upp-och-ner på våra liv. Vi  kommer att leva i det nya normala som vi kanske kan kalla vår framtid. 

Festivalen år 2020 inställdes helt men vi arrangerade ändå två konserter under året. Korpo Sea Jazz  2021 förverkligade i sin fulla skala men med reducerade biljettmängder då vi med avsikt sålda bara  60 % av normalbiljettmängderna till de olika konserterna. Det här betydde självfallet en ekonomisk  katastrof som vi dock kan leva med. 

I samband med huvudkonserten 2021 offentliggjorde vi att trumpetisten, kompositören Tomi Nikku  skulle bära det konstnärliga ansvaret för Korpo Sea Jazz 2022. Tomi jobbade flitigt under hösten och  till julen hade vi programmet i det närmaste helt klart. Som brukligt för Korpo Sea Jazz varit redan  många gånger, har nya bandsammansättningar igen byggt upp. Konstellationer som nu under Korpo  Sea jazz kommer att kunna höras första och kanske sista gången. Eller så sammansvetsas de nya  banden och ger ut skivor och turnerar worldwide framöver, vem vet. 

Vi har också tagit med en ny konsertplats då Jazz Club Axo i Pargas centrum är en av våra nya scener.  Några för Korpo Sea Jazz nya instrument bjuder vi också på inkommande sommar då Henrik Sandås  med sin bandoneon och Korpobon Mikko Perkola med sin ålderdomliga viola de gamba hör till  artistpaketet. 

Som normalt har vi igen bokat vackert väder för jazzdagarna och hoppas ni nu bokar en massa  biljetter så vi kan träffas i sommar. Biljetter här: https://www.tiketti.fi/korpo-sea-jazz-2022-korpo-biljetter/80124

Ha det gott!  

Bosse Mellberg  
Korpo jazz rf – Korppo Jazz ry  
ordförande