Taas Mennään! Lippuja myynnissä kesälle 2022!

14.2.2022

Kahden oudon vuoden jälkeen uskaltaa jo toivoa elämän normalisoituvan. En usko, että korona  mihinkään häviäisi, mutta lähden siitä, että pandemia ei enää aseta elämämme ylösalaisin. Tulemme  jatkossa elämään niin sanotussa uudessa normaalissa. 

Festivaali 2020 perutettiin kokonaan mutta järjestimme kuitenkin vuoden aikana kaksi konserttia.  Korpo Sea Jazz 2021 toteutettiin täysimittaisena mutta myymällä vain 60 % normaalista  lippumääristä jokaiseen konserttiin. Tämä tarkoitti tietenkin taloudellista katastrofia jonka kanssa  pystymme kuitenkin jatkamaan toimintaamme. 

Vuoden 2021 pääkonsertin yhteydessä kerromme yleisölle, että trumpetisti, säveltäjä Tomi Nikku  tulee toimimaan Korpo Sea Jazz 2022 taiteellisena johtajana. Tomi ahkeroi syksyllä ja jouluksi  ohjelma oli pääosin valmis. Korpo Sea Jazzille on jo vuosia ollut tavallista, että festivaaliohjelmassa kuullaan monta varta vasten rakennettua kokoonpanoa. Näitä saamme taas kuulla mutta ehkä  viimeisen kerran. Tai sitten ryhmät hitsautuvat, tekevät levyjä ja kiertävät maailmalla, aika näyttää. 

Uutena konserttipaikka mukaan tulee Jazz Cafe Axo Paraisten keskustassa. Korpo Sea Jazz  soitinpalettiin tulee uutena mukaan bandoneon jota soittaa Henrik Sandås sekä viola de gamba  korppoolaisen Mikko Perkolan käsittelyssä. 

Olemme taas varanneet kauniit ilmat jazzpäiville ja toivomme teidän nyt tilaavan nipun lippuja niin  että voidaan nähdä kesällä. Liput täältä: https://www.tiketti.fi/korpo-sea-jazz-2022-korppoo-lippuja/80124

Voikaa hyvin!  

Bosse Mellberg  
Korpo Jazz rf Korppoo Jazz ry  
puheenjohtaja